't Gilde de Bevelanden
Vrijwilligers delen kennis, kunde en ervaring
Terug naar vorige pagina

Busrit

Busrit door de Zak van Zuid-Beveland

Oude hollebollige weitjes, meidoorn, verstilde dorpjes, oud land, nieuw land, boomgaarden, kronkelige weggetjes, typisch Bevelandse boerderijen een kasteel en een fort… het is allemaal te zien in de Zak van Zuid-Beveland. De Gildegids gaat mee in een bus voor een rit door dit prachtige historische gebied. 

De Zak van Zuid-Beveland is een van de oudste polderlandschappen van Nederland. De gids vertelt u over het typische heggenlandschap, de wirwar van dijken en toont u de vele kreken en welen die herinneren aan de eeuwige strijd tussen land en zee en de rol die de bewoners daarbij speelden.
Op deze manier maakt u een ontdekkingstocht door dit bijzondere landschap en maakt u door de verhalen van de gids kennis met de rijke flora en fauna van dit poldergebied.

Startpunt: volgens afspraak.
Dag en tijd: volgens afspraak,
Duur: de busrit duurt ongeveer twee uur.
Aantal deelnemers: afhankelijk van de capaciteit van de bus.
Kosten: € 80,00 voor de gids.

Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor de geplande datum van een rondleiding. Bij latere annulering wordt 40% van het totaalbedrag in rekening gebracht met een maximum van € 50,00. In voorkomende gevallen kan een coulanceregeling worden toegepast.

NB: Bij ’t Gilde de Bevelanden kan alleen een gids worden aangevraagd. De organisatie en de huur van een bus worden niet door ’t Gilde verzorgd.

Aanvragen

U kunt een gids aanvragen via onderstaand formulier
of via de coördinator Rondleidingen.
Telefoon: 06-14 53 03 19
E-mail: stadsgidsen@gildedebevelanden.nl
Op zon- en feestdagen kunnen geen gidsen worden geboekt.

Voertaal

De voertaal is Nederlands.

Betaling

Voorafgaand aan de besproken rondleiding ontvangt u een bevestiging van de afspraken.
Deze bevestiging is tevens de nota. Het bedrag dient vooraf te worden overgemaakt op rekeningnummer NL 47 RABO 0103 4374 89 t.n.v. Stichting ’t Gilde de Bevelanden o.v.v. uw naam, busrit en datum.

Coördinator Rondleidingen: Louis Schigt.

Klik hier voor ons privacybeleid.