Vacatures

Adviseurs gezocht!

Wilt u actief blijven in de maatschappij? Wilt u uw kennis en ervaring nuttig blijven gebruiken? U heeft veel kennis van zaken betreffende digitale fotografie, het starten van een onderneming, genealogie, taxaties of het invullen van de belasting formulieren.
U kunt antwoorden en hulp geven bij bijvoorbeeld het opzetten van een administratie of een nieuwe zaak, radio, TV, DVD, videorecorder, maar vooral ook de hedendaagse sociale media, enz.
Ook bij fotografie, bouwkunde, handwerken, verzamelingen, klederdrachten, genealogie, taxaties, notariële zaken, archiefonderzoek, klokken, metaalbewerking en nog vele andere zaken is vaak advies nodig.

Dan kunt u uw energie kwijt bij ’t Gilde!
Bij ’t Gilde gaat het vooral om het overdragen van kennis, het geven van informatie en advies. Het gaat niet om het uitvoeren van karweitjes. Voor nadere informatie bel naar 06-14 53 06 01 of per email aanvragen@gildedebevelanden.nl

't Gilde de Bevelanden zoekt nieuwe stadsgidsen

 • Vindt u Goes ook zo'n mooie stad?
 • Laat u anderen ook graag meegenieten?
 • Heeft u kennis over de geschiedenis van de stad en de omliggende gemeenten (dorpen, natuurgebieden enz.)?
 • Kunt u omgaan met het spreken voor groepen (eventueel in een vreemde taal) en zoekt u een goede invulling van uw vrijde tijd?
 • Dan bent u van harte welkom om de groep stadsgidsen te versterken.
  Bijscholing van uw kennis wordt via ’t Gilde de Bevelanden verzorgd.
  Alle stadswandelingen worden vooraf vastgelegd, zodat ook uw vrije tijd gewaarborgd blijft.

  U kunt zich aanmelden per email stadsgidsen@gildedebevelanden.nl of per telefoon 06 145 30 319

  Of wilt u anderstaligen helpen bij het beheersen van de Nederlandse taal en kennis laten maken met onze Nederlandse cultuur?

  Taalmaatjes gezocht

  Voor ons project SamenSpraak zoeken we nog naar nieuwe collega’s die, met ons, zich willen inzetten om goed gemotiveerde anderstaligen te helpen met de integratie in onze samenleving. Meldt u aan bij samenspraak@gildedebevelanden.nl of telefoon 06-14 53 06 01