't Gilde de Bevelanden
Vrijwilligers delen kennis, kunde en ervaring

Advies

’t Gilde de Bevelanden verstrekt gratis adviezen

't Gilde de Bevelanden is een vrijwilligersorganisatie van mensen, die hun kennis en ervaring belangeloos overdragen aan iedereen die daarom vraagt. Op deze manier kan iedereen, van jong tot oud, actief en betrokken blijven bij de maatschappij en bijdragen aan een betere beeldvorming van de werkende en oudere generatie. Bij adviesaanvragen proberen wij met gerichte advisering uw probleem op te lossen.

Iedereen doet in de loop van zijn leven een schat aan kennis en ervaring op in gezin, werk, studie, hobby, reizen en het leven van elke dag. Die bekwaamheden en ervaringen kan ‘t Gilde de Bevelanden goed gebruiken in onze snel veranderende maatschappij.
De samenleving profiteert van hun inzicht en kennis van zaken. Niet alleen op vaktechnisch gebied, maar vooral ook door hun ervaring in het omgaan met mensen.

Iedereen (individuele burger en organisatie) kan zonder kosten advies en hulp vragen op een groot aantal gebieden.

Voor hulpvragen kunt u terecht bij:
Coördinator: Wolter Koster
E-mail: adviesaanvragen@gildedebevelanden.nl (bij voorkeur)
Tel. 06 14 530 601

Waar wij u bij kunnen helpen:

Bouw of bouwkunde, de opzet van een business plan, bankzaken, boekhouden, administratie, notariële zaken, taxaties, communicatie, computer, gemeentelijke zaken, handvaardigheid, natuur of milieu, Nederlandse, Engelse of Duitse taal, public relations, tablet, sociale media, en nog vele andere zaken.